Ny integrasjonsmodul for Mailchimp til Magento lansert

mailchimp

Mailchimp er blant de mest populære nyhetsbrevplattformer og brukes idag av flere titalls millioner bedrifter og personer på verdensbasis. Blant disse finnes det også en stor del Magento-butikker. Bruker du Mailchimp, har du mest sannsynlig også en gratis integrasjonsmodul for å synce nyhetsbrevabonnenter fra Magento over til Mailchimp.

Ny Magento-modul

Gratismodulen som har blitt brukt for Magento fram til nå heter MageMonkey, og er utviklet av ebizmarts. MageMonkey-modulen blir nå avviklet og erstattes av en helt ny Mailchimp4Magento-modul, også denne laget av ebizmarts. Den nye modulen har ennå mer nyttig funksjonalitet enn tidligere, blant annet er ecommerce-delen kraftig opprustet med oppfølgingseposter til forlatte handlekurver, produktanbefalinger, målretting av epost til inaktive kunder og mye annet.

Viktig melding fra Mailchimp

Mailchimp har sendt ut varsel til sine kunder om at dagens MageMonkey integrasjon ikke lenger vil bli supportert etter 4. mars 2017. Det er ikke nødvendig å bytte over til Mailchimp4Magento innen mars, da dagens modul fortsatt vil fungere i en god stund ennå. Forskjellen er bare at den ikke vil bli oppdatert eller videreutviklet.

Her er hele meldingen som er sendt ut:

MageMonkey integrasjonen har blitt erstattet
MageMonkey integrasjonen blir erstattet av Mailchimp4Magento

Hvordan kommer jeg igang?

Trollweb har testet den nye Mailchimp4Magento i flere måneder nå. Vi anbefaler alle som ønsker å komme i gang med produktanbefalinger i nyhetsbrev, oppfølgingseposter til ulike kundesegmenter og få mer kontroll på hvilke ordre som bestilles direkte fra utsendt nyhetsbrevkampanje om å bytte til Mailchimp4Magento.

Selve jobben med å bytte ut modulene tar vanligvis 2-3 timer, inkludert tiden for oppsett av API keys og innstillinger tilsvarende dagens integrasjon.

Send oss en epost til support@trollweb.no for å planlegge overgangen for din butikk.