Trollweb er første Magento 2 Trained Solution Partner for hele Norden

Trollweb er nå – som eneste Magento-leverandør i Norden (Norge, Sverige, Danmark) – sertifisert Magento 2 Trained Solution Partner.

5931_magento2trainedsolutionpartnerblog_r1v6

Høres fantastisk ut! Hva betyr det?

magento2_trained_solution_trollwebsolutionsMagento 2 er den nye plattformen til Magento. For å kunne levere profesjonelle Magento 2 løsninger på tilsvarende måte som vi de seneste åtte årene har gjort på Magento 1 plattformen så kreves en omfattende sertifiseringsprosess fra Magento innenfor en rekke områder.

Det er denne sertifiseringen Trollweb nå – som altså første og foreløpig eneste Magento-leverandør i Norden – har gjennomført og bestått.

Det er kun allerede godkjente og sertifiserte Magento Solutions partnere som Trollweb som har muligheten til å ta denne sertifiseringen.

Trollweb kan derfor nå i teorien levere Magento 2 til sine kunder.

Strålende! Skal vi da bli oppgradert til Magento 2?

Det er ikke noe hastverk å komme seg over på Magento 2 plattformen. Nyhetene i Magento 2 er fortsatt begrenset for de fleste, og plattformen har fortsatt en del barnesykdommer som må bort før Trollweb kommer til å levere Magento 2 løsninger i større skala.

Eksisterende Magento 1-baserte nettbutikker blir mest sannsynlig ikke konvertert til Magento 2 før i 2018. Nye leveranser vil fra Q3 2017 bli vurdert om skal lanseres på Magento 2, men inntil videre leveres fortsatt Magento 1 løsninger i stor skala.

Det pågår nå en omfattende jobb med å utvikle alle våre over 100 tilleggsmoduler for Magento til den nye Magento 2 plattformen – en jobb som er estimert til å foregå gjennom hele 2017.

Vi vil kontakte den enkelte kunden i forhold til når vi anbefaler å vurdere å bli konvertert til Magento 2.

Lurer du fortsatt på noe i forhold til Magento 2?

Kontakt Trollweb